Lokacija

KUHINJA


Kuhinja naj bi bila v hiši najboljši prostor. Biti mora svetla in prostorna, saj mora imeti gospodinja med posamičnimi kosi pohištva zadosti prostora, da se lahko med pripravo hrane giba povsem neovirano. Ali se boste odločili za klasično masivno kuhinjo ali mogoče visoki sijaj, je vaša odločitev. Mi pa vam bomo ponudili in izdelali najboljše, kar se izdelati da.

 
 

DNEVNI PROSTOR


Dnevni prostor je glavni bivalni prostor, kjer se zbere vsa družina in ima več funkcij. Uporabljamo jo za sproščanje, druženje, zabavo in mora biti predvsem funkcionalen.

 

Ali se boste v njem dobro počutili pa je odvisno predvsem od izbire in postavitve pohištva. Z veseljem vam prisluhnemo in izpolnimo vaše želje.

OTROŠKA IN MLADINSKA SOBA

Otroška soba je svet otrok, čisto njihov- kreativen in igriv.

 

Z veseljem prisluhnemo njihovim željam in prostor naredimo funkcionalen in iskriv. Pa naj bo to pograd, saj jev dvoje vedno živahno, ali pa pisalna miza skrita pod visoko posteljo. Domišljija pač ne pozna meja.

 

Uporabljamo materiale, ki so zdravju prijazni in z vsemi potrebnimi certifikati.

 
 

SPALNICA


V spalnici prebijemo približno tretjino svojega časa. Med spanjem imamo oči zaprte, kar pa še ne pomeni, da okolice ne doživljamo tako intenzivno in da posledično ni pomembno, kako je spalnica opremljena.

 

Naravni materiali, umirjene barve ter z ljubeznijo izdelano pohištvo vam pričarajo prijeten spanec ter moči za nove izzive.

PREDSOBA

Predsoba je ogledalo hiše in za prvi vtis ni druge priložnosti.

 

Ličen predalnik, obešalo in garderobna omara so stvari, ki sodijo vanjo. Za piko na i še dekorativna vaza in ogledalo, ki bo po prostoru razpršilo prijetno energijo.

ili in izdelali najboljše, kar se izdelati da.

 
 

KOPALNICA

Kopalnica ni več le prostor za osebno higieno, temveč postaja prostor za sproščanje po napornem dnevu.

 

Izdelamo vam elemente nežnih linij in , ki vam bodo pomagali odgnati skrbi.

 

 

PISARNIŠKO POHIŠTVO

Klasična ali kotna pisalna miza. Kvadratna, ovalna, mogoče okrogla… Pa vseeno dovolj predalov in polic za urejenost na delovnem mestu. Vse to, da bo vaš poslovni prostor izgledal urejeno in profesionalno.

                 

Glede na to, da večino budnega časa preživimo v pisarni je smiselno, da naredimo vse, da se bomo medtem počutili najbolje. Zato smo tu mi. Da vam svetujemo pri izbiri najboljših materialov, barvnih kombinacij in funkcionalnosti ter da upoštevamo vaše potrebe, saj boste vi uporabljali delovni prostor.

 
 

POSLOVNI PROSTORI

Smo podjetje, ki z lahkoto priredimo proizvodnje procese za potrebe manjših in srednjih projektov, kateri vključujejo izdelavo elementov po meri.

 

Prednost našega podjetja je hitra organizacija, prilagodljivost in iznajdljivost v nalogah, ki so nam dane. Zato lahko konkuriramo večjim podjetjem, ki so vezana bolj na masovno- serijsko proizvodnjo.

VRTNA GARNITURA

Ni lepšega od ležernega počitka na domačem vrtu. Poleti se skrivamo v prijetno hladni senci, jeseni pa lovimo zadnje sončne žarke, da nas ogrejejo in napolnijo z energijo.

 

Dovolite si uživati v vrtnem pohištvu po vaših željah. Udobno, nežno na otip in prijetno na pogled.

 
 

POHIŠTVO ZA NAJMLAJŠE

Varno in stabilno EKO pohištvo za najmlajše iz masivnega lipovega lesa.

Oljeno oz. lakirano z naravi prijaznimi premazi.

 

Privoščite svojim otrokom najboljše, privoščite jim izdelke BIBI PAULINA !

 

PRIJAVA NA E-NOVICE


Za prijavo na e-novice vnesite svoj elektronski naslov
in obveščali vas bomo o naših izdelkih in raznih akcijah.

Please let us know your email address.

© 2016 - Milek interier d.o.o. - Vse pravice pridržane.

051 364 290 f